Lief klein meisje,

Ik ben 34 weken zwanger van je. Officieel zou het mijn verlof betekenen, echter zit ik al wat langer thuis. Ik ben klaar voor je en ik word steeds ongeduldiger. Ik ben zo benieuwd naar alles wat je gaat zijn. Je bent heel druk in mijn buik en ik ben zo benieuwd of je dat straks ook gaat zijn. Het zou betekenen dat je wat meer op je vader gaat lijken, een hele uitdaging voor mij maar wel een hele leuke. Ik heb alles voor je klaar staan, je hoeft alleen nog maar geboren te worden. Alle kleertjes liggen gewassen en gestreken in de kast, alles staat klaar. Ik hoef alleen je bedje nog op te maken en de commode klaar te zetten om jou te verschonen. Ik vind het soms nog maar onwerkelijk maar wat hou ik nu al van je. Ik word er heel gelukkig van als ik denk aan alles wat wij samen gaan meemaken. Tegelijkertijd word ik soms overvallen door een gevoel van angst en onzekerheid. Ga ik het allemaal goed doen? Word ik wel een goede moeder? Hoe voorkom ik fouten? Dan bedenk ik me weer dat er dagelijks kinderen worden geboren, soms bij families die het slechter zullen doen dan ik, maar ook die het  beter zullen doen dan ik. Dat hoort er allemaal bij. Ik ben heel erg benieuwd naar je karakter en naar hoe je eruit ziet. Mijn duo penotti kindje.

IMG-20170804-WA0015

Lichamelijk zijn het zware weken en merk ik dat het alleen maar zwaarder wordt. Ik heb mijn rust zo hard nodig en ik kan zoveel minder dan ik eerst kon. Alles doet zeer. Ik slaap heel slecht omdat je ‘s nachts zo actief bent en omdat mijn lichaam pijn doet. Maar wat ben ik blij dat ik je zo veel mag voelen en zo duidelijk. Wat ben ik blij dat jij nog altijd gezond lijkt te zijn. Daar draag ik met liefde al deze pijn voor. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten, ondanks dat het soms bloed, zweet en tranen kost.

IMG-20170804-WA0019

Heel snel ontmoeten we elkaar en ik kan niet wachten om je in mijn armen te hebben en je duizend kusjes te geven. Ik kan niet wachten om de blik in de ogen van je vader te zien als hij je voor het eerst in zijn armen kan houden. Je bent nooit meer dichterbij mij dan je nu bent, straks ben je dichtbij mij én je papa. En we houden al van je voor we je ontmoet hebben. Tot snel lieverd!