Wooohooo ik ben er bijna!

Wat ben ik toe aan dit kind zeg. Jeetje.

Ik heb voor mijn gevoel nog nooit zo lang ‘gewacht’ op zo iets bijzonders. Ik kan niet wachten om mijn lief klein meisje te ontmoeten! 39 weken vandaag en ik voel me vet, slecht, en vet slecht. Ja. Ik ben het zat, dat is duidelijk!

IMG_0096 38 weken zwanger!

Afgelopen weekend voelde ik me eigenlijk best goed, dat verbaasde me! Ik voelde me zo goed dat mijn partner en ik besloten een dagje samen weg te gaan. We zijn altijd al van de last-minute plannen en het was lekker weer, dus waarom niet! Mijn partner is denk ik nog ongeduldiger dan ik wat betreft de komst van deze baby en besloot me te verrassen met de locatie waar we naar toe zouden gaan die dag. “Niet te ver weg hè, straks breken m’n vliezen onderweg!” zei ik nog. “Nee, niet te ver! Maar ze spreken er wel Frans!”. Aangezien ik al geen keuze meer had en hij het al helemaal had bedacht, stond ik 2 uur later in Lille met een dikke buik. In de trant van: misschien als ik haar uit haar comfort zone haal, dat de baby dan komt. Nou, nee. Die zit er nog steeds in. Maar, nice try! En we hebben weer wat mooie items weten te shoppen voor haar, want we hadden nog niet genoeg *kuch*.

We hadden een heerlijke dag samen en ook de dag erna voelde ik me, ondanks de pijn in mijn buik en heupen van het lopen die dag ervoor, erg goed. Het werd maandag en ik voelde me nog steeds goed, wauw!

Dinsdag is het helaas weer omgeslagen en kost alles weer heel veel moeite en energie. Mijn hartslag zit elke keer in mijn keel en ik heb overal last van. Klaag, zeur, zeik. Maarrrr mijn baby’tje trapt in mijn buik, mijn buik is huge dus dat zal zij ook zijn (niet alleen vet, toch?!) en ik weet dat ik nu nog maar heeeeel eventjes moet. Ik probeer te genieten van de rust die ik nu nog heb, het niets moeten en alles mogen. Ik geniet dat ik onafgebroken series kan kijken, films kan kijken en heel de dag op de bank mag zitten.

B8687832-DF5E-4D03-B4F2-A623AE3B569F

39 weken zwanger!

Ik probeer wat beter (gezonder) te eten dan ik deed en toch die laatste kilo’s te beperken er bij te komen en ook om me straks weer snel fit te voelen en goed te kunnen herstellen. Kom aan, lief klein meisje, je mag nu komen! We zijn helemaal klaar voor jou!

Liefs,

Sia