In Nederland is het nog een wat onbekend begrip. Maar langzaamaan komen er toch steeds meer mensen die een babyshower organiseren voordat een baby wordt geboren.

Mijn vriendinnen en familie hebben ook voor mij zoiets moois georganiseerd, wat een mooie toevoeging aan deze periode! Ik had geen idee dat ze hier mee bezig waren en ze hebben alles zelf bedacht en gedaan. Ik vond het fantastisch! Het is al de tweede keer dat ik een verrassingsfeest heb mogen meemaken voor mezelf. Eerder toen ik terugkwam van een half jaar stage in Frankrijk werd ik verrast door mijn hele familie en vriendengroep die mij weer welkom heetten in Nederland. Ik laat het altijd graag over me heen komen en ik vind het echt zo leuk!

Deze keer dus mijn babyshower. Kort gezegd is een babyshower een feestje dat je vriendinnen organiseren voor hun zwangere vriendin. Ze organiseren een feestje met lekkere hapjes en leggen de zwangere lekker in de watten. Dat is dus gelukt!

DSC_0164

Om te beginnen met taart (ZELF gemaakt!) en cupcakes! Wat gaaf he!

DSC_0206

Vervolgens werd ik gevraagd om te komen zitten voor een sessie bellypainting. Ze hadden samen met de kunstenares een design gemaakt, wat voor mij gelijk in de smaak viel. De babykamer is volledig Nijntje thema en ze vonden het daarom uiteraard een goed en leuk plan om dit door te trekken in de tekening. Ik vind het echt prachtig! Ik voelde me wel wat opgelaten, aangezien nu iedereen mijn blote buik kon zien. Tegelijkertijd is het natuurlijk gewoon iets heel moois waar ik na mijn zwangerschap vol trots op terug kan kijken. Ik vind het nog zo’n gek idee dat in mijn buik een minimensje zit en dat ze er straks uit is!

DSC_0250DSC_0251DSC_0252DSC_0253

The food was very good!

20170822_113234

Ook kreeg ik dit boek waarin ze allemaal een pagina hadden gemaakt waar in staat wat zij verwachten qua naam, gewicht, oogkleur, huidskleur enz. en hun wensen voor mij en mijn meisje. Een super mooi gebaar en ik heb nog voldoende ruimte om nog een hoop toe te voegen ook. Een hele fijne middag die niemand me meer afneemt. Dus heb jij een zwangere vriendin? Ik raad je zeker aan om dit te organiseren!

Liefs,

Sia