Ontdek hoe je kunt kiezen voor meer geluk in je leven!

Als je op een verjaardag zit en ze beginnen weer over de koetjes en kalfjes van de dag, ben jij hun aandacht al kwijt. “Lekker weertje hè?” De zin alleen al maakt je misselijk. Is dat nou echt alles waar we het over kunnen hebben? Wat zijn hun verhalen, wat houdt de mensen nou echt bezig? Toch niet alleen het weer?! Soms lijkt het wel alsof niemand je echt begrijpt…

Dit herken je vast:

 • Je bent op zoek naar meer mensen zoals jij: die tijdens een goed gesprek eens lekker de diepte in willen gaan en echt durven zeggen wat ze dwarszit.
 • En kijkend naar jezelf: je wilt je echt wel gelukkiger voelen, maar dan gebeurt er weer wat waardoor dat niet kan of niet lukt. Je komt dus ook nooit echt tot rust, want je voelt altijd die ‘urge’ om gelukkiger te voelen en het lijkt net alsof dat altijd buiten je controle is. “Ik kan er toch niets aan doen dat…”
 • Je hoofd zit vol, je piekert veel over de dingen in het leven.
 • Je wilt je verder ontwikkelen maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je wil je nuttiger voelen in plaats van dat je ’s avonds weer Netflixend op de bank eindigt. Waarom lees je nou niet gewoon dat gave boek wat je 3 maanden geleden had gekocht? Waarom bel je niet die vriendin die je ook al elke keer zou terugbellen? Je stelt het keer op keer uit, terwijl je weet dat het heerlijk zou zijn om haar weer te spreken.
 • Je weet wel welke kant je nog op zou willen in het leven, maar IETS houdt je tegen.
 • Je hebt het gevoel dat je de energie niet hebt na alle verplichtingen die je al hebt om je dan ook nog eens bezig te gaan houden met wat jij nou echt wilt. Want ja, dan is de energie al op en lig je al uitgeput op de bank.
 • Keuzes maken vind je lastig: in welk beleg je op je brood wil maar zeker ook in grotere keuzes in het leven. Dus maak je ze maar niet of half.

Maar wat nou als je:

 • Meer bezig kunt zijn met de dingen die je echt leuk vindt?
 • Gelukkiger bent  in het leven wat je nu leeft? Soms zijn er maar kleine inzichten nodig om het leven wat je nu leidt een 10 in plaats van een 6 te waarderen!
 • Durft om keuzes te maken in het leven?
 • Voortaan wel georganiseerd het huis uit stapt in plaats van met twee verschillende sokken aan je voeten?
 • Eindelijk de handvatten hebt om meer bezig te zijn met je eigen ontwikkeling?
 • Kiest voor geluk?

Let's do it together!

Ik ben Esther Marks, ik begeleid mensen in het maken van hun keuze voor geluk. Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn maar weet ik ook dat het voor niemand onmogelijk is en wat er nodig is om de eerste stappen te zetten. Dus, wat zeg je ervan? Zetten we die samen?

Ik weet het altijd aan mezelf: Ik ben nou eenmaal ongeorganiseerd. Ik leef nou eenmaal een druk leven waarin ik daar allemaal geen tijd voor heb. Het is nou eenmaal zoals is het is en ik heb op dit moment niet de middelen om dat te veranderen. Maar zo gingen er jaren voorbij waarin er niets veranderde op het gebied van mijn zelfontwikkeling. Ik was er uit mijn eigen interesse altijd wel mee bezig, maar niet echt. Ik las er eens wat over. Pff, nou, daar werd ik niet beter van. Pas de afgelopen jaren ben ik daarin meer gaan doen. Ik kreeg namelijk het brandende gevoel dat er meer voor mij was weggelegd. Dat dit ‘het niet was’. Er was meer! Maar wat dan?

Ik wilde een vol leven. Ik wilde een leven waarin ik gelukkig ben en waarin ik zelf de verantwoordelijkheid neem voor wat er gebeurt in mijn leven. Want als ik de schuld telkens bij een ander legde, veranderde er niets aan de situatie. Als ik het heft in eigen hand nam, kon ik opeens heel veel veranderen. Afgelopen jaar was mijn meest heftige jaar van allemaal. Mijn relatie stopte waardoor ik in co-ouderschap terecht kwam voor mijn nu 3-jarige dochter en de hele nasleep die zo’n breuk geeft maakte ik mee. Ik moest op zoek naar een ander huis, moest mijn leven opnieuw opbouwen en ondertussen draaide de wereld ‘gewoon’ door.

Ik besloot verantwoordelijkheid te nemen voor de situatie en zelf het heft in handen te nemen. Ondanks dat het alsnog het zwaarste jaar is geweest, kan ik absoluut zeggen dat ik sterker en gelukkiger uit deze situatie ben gekomen. Ik ben aan de slag gegaan met mezelf en heb met mezelf afgesproken dit de rest van mijn leven te blijven doen. Het vergt namelijk veel van je als mens, maar het geeft je de wereld terug. Dus stap in bij me en ik leer je de simpele trucs om dezelfde, prachtige weg te bewandelen.

Tijdens mijn coachingstraject leer je:

 • Welke kleine stappen je nu al kunt ondernemen om meer in het ‘nu’ te leven?
 • Hoe je minder ‘verdoofd’ het leven door gaat en weer echt gaat leven.
 • Hoe je echt verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en waarmee je dit zelf kunt sturen.
 • Hoe je meer tijd en energie krijgt zonder daar veel voor te hoeven aanpassen in je leven.

Dit is hoe we het gaan doen:

In de komende weken neem ik je mee in een platform van kennis en levenservaringen die je zullen inspireren, motiveren en informeren over hoe jij kiest voor geluk.

 • 1-op-1 coachingsgesprekken
 • Praktische oplossingen
 • Directe gedragsverandering om dichter bij jezelf te blijven en te durven kiezen voor geluk.

Voorbeelden van besproken thema’s: verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken, gelukkig zijn, genieten, vol leven, dichter bij jezelf blijven.

Waar kan ik je bij helpen?

Burn-out klachten -negatieve gedachtes -moeite met grenzen aangeven – niet genoeg bij jezelf blijven -onrust – concentratieproblemen – afwijzing – depressieve klachten

Dit programma is voor iedereen die bezig wil zijn met zelfontwikkeling en wil leren over zichzelf en hoe je steeds meer controle kunt krijgen over je eigen geluk. Dit is voor iedereen die gelukkig wil zijn maar struggelt om er te komen. Dit is voor iedereen die op zoek is naar gelijkgestemden: mensen die ook op zoek zijn naar geluk en naar een vol en betekenisvol leven. Zweverig? Not so much. Doen we niet aan. Gewoon, zoals het is, gericht op mindset en psychologie.

Vul hier je gegevens in voor meer informatie!

9 + 11 =