Al tijden denk ik hierover na en ben ik hier mee bezig. Ik wil een opleiding volgen, ik wil me omscholen in de psychologie. En ja hoor, daar is ze dan. Begonnen met een opleiding tot gedragstrainer. Voor mij de start van een nieuwe fase. De start van een nieuw begin.

Eigenlijk ben ik opgeleid in de internationale handel. International Business and Languages cq. een BBA (Bachelor of Business Administration). Vroeger noemden ze het geloof ik Economisch-Linguistisch. Iets met talen en commercie dus. De talen vind ik tof. Ik spreek Spaans, Frans en Engels en ben hier graag mee bezig. En ik ben nu 26 jaar, heb 5 jaar werkervaring opgedaan en kom tot de conclusie: hier word ik niet gelukkig van tot aan mijn pensioen. Dus ja, waar word ik dan wel gelukkig van?

Nou, van mijn hobby mijn werk maken! Zelfontwikkeling, psychologie, gedrag, ik vind het allemaal reuze interessant. En toen kwam er een mogelijkheid om op korte termijn een opleiding als gedragstrainer te starten. Eigenlijk zonder lang te twijfelen zei ik ja. Een opleiding die zo’n 4 maanden duurt en de eerste stap is in de richting waar ik naartoe wil. Hier word ik enthousiast en gelukkig van. Dit geeft mij energie. Ik word hier zo blij van!

En ik hoop dat ik hier zo snel mogelijk mensen mee kan gaan helpen. De training werkt volgens een snelle, effectieve methode die ervoor zorgt dat een client al in no-time zijn gedrag verandert en daarmee een hulpvraag of probleem al snel kan oplossen of in ieder geval zijn situatie verbeteren. Om te oefenen, heb ik de eerste oefening al een aantal keer proef gedraaid en dat was leuk EN mijn proefclient voelde zich beter na de training.

Dit is toch prachtig?

Dus, wil je binnenkort ook mijn hulp of bied je je wellicht aan als proefclient? Laat het me weten! Mail even naar esther@sialifestyle.nl of stuur even een berichtje via LinkedIn!

Dankjewel en keep you updated!