Vorige week heb ik officieel mijn huidige baan opgezegd. Super spannend en eng. In ruil voor die baan heb ik een parttimebaan aangenomen, dichterbij huis, wat me 2,5 uur reistijd scheelt en meer tijd geeft bij mijn dochter. De uren die ik over heb besteed ik aan mijn nieuwe project: mijn eigen bedrijf! Eindelijk mag ik het zeggen en delen. Ik word ondernemer. En wat heb ik daar zin in! Het doet me wel echt even zeer om weg te gaan bij mijn huidige werkgever, want daar had ik het enorm naar mijn zin! Leuke en lieve collega’s, fijn werk, maar wel 40 minuten rijden en fulltime. Niet ideaal om mijn eigen dromen na te jagen, iets wat ik juist hier op deze website probeer te laten zien.

Dat het zo ontzettend belangrijk is om voor jezelf te kiezen en jezelf op 1 te zetten.

Dus dat probeer ik bij deze ook echt te doen. Het risico te nemen om minder te gaan werken. Het risico van zelfstandig ondernemen aan te gaan. Ik vind het spannend, voel de excitement vanbinnen maar ik wil dit zo graag! Dus dit is wat ik ga doen! Ik ga mensen helpen.

Ik ga zorgen dat ik vrij ben en ECHT doe wat ik wil!

Ik hoop dat je de journey wil volgen die ik aanga nu en ziet dat iedereen dit kan:

Doen wat jij wilt.

Kiezen voor jezelf.

Want echt waar, het is soms zoveel simpeler dan het lijkt. Ik had de dag van mijn ontslag zo’n knoop in mijn maag. En toen het eruit was, viel het 100% mee. EN ik ben 100% overtuigd dat dit gaat werken. Dat ik er ga komen omdat ik kies om te doen wat ik het leukste vind. En vergelijk jouw hoofdstuk 1 niet met mijn hoofdstuk 20. Want dit is misschien al wel hoofdstuk 78. Begonnen met muizenstapjes. Begonnen met simpele veranderingen in het dagelijks leven om steeds meer de richting op te gaan die ik wil. En ik garandeer je: het boek is nog lang niet gesloten en er komen nog veel meer hoofdstukken!