Ik ben er weer

Nov 28, 2018

Wat een tegenvaller. Ziek zijn is gewoon stom. Ik wil schelden, schoppen en slaan maar heb er niet eens de energie voor. Ineens klapte de wereld even in elkaar. Ik wist niet meer wat ik met mijn leven aan moest, want ik had wéér problemen met mijn darmen. Waar ik dacht dat een dieet de oplossing was, werd mijn geluk verstoord door een darmontsteking. Of naar wat daar tot nu toe aardig op lijkt. Verhoogde ontstekingswaarden, veel pijn, spugen, koorts en algehele malaise. Het was even allemaal k*t.

Het voelde alsof mijn wereld ineens in elkaar stortte.

Ik wist niet wat er met me aan de hand was en op het moment dat ik dit schrijf weet ik het nog steeds niet. Maar ik heb wel de klik gemaakt in mijn hoofd. De klik dat ik weer normaal moet doen. De wereld is niet vergaan. Ik word gewoon beter. En anders gaan we leven met wat er gebeurt. Maar mijn leven is niet zomaar voorbij. Ik raap mezelf bij elkaar en ga er het beste van maken. Want ik kan wel blijven kniezen. Kan wel blijven janken omdat het zo zwaar en klote is. Want dat is het zeker.

Maar ik moet positief blijven en ik moet energie halen uit de dingen die ik leuk vind.

Ik had de afgelopen anderhalve week geen enkele inspiratie. Twijfelde aan alles en wist niet wat ik voor blogs moet schrijven. En daar werd ik dan weer boos over. Maar toen mijn voorgeprogrammeerde blogs ‘op’ raakten, maakte ik voor mezelf de keuze. De keuze om het even te laten voor wat het is. Want als ik zou forceren zou ik kwantiteit voor kwaliteit stellen, en wat heeft mijn lezer aan een blog die kwalitatief ruk is of niet uit mijn hart komt?

Dus hier ben ik weer, open en bloot, om jou te vertellen hoe het met me gaat en wat je kunt verwachten van mij.

De inspiratie is er weer. En ik wil je meer gaan vertellen. Ik wil meer kennis delen. Ik wil meer weten en meer leren. Zodat ik jou meer kan leren en kan inspireren. Dus dat kun je van mij verwachten. Veel blogs waarin ik veel deel. Waardevolle informatie over het moederschap en over lifestyle in het algemeen. Over de psychologie erachter en over hoe jij een betere moeder en een beter mens kunt zijn door de kleinste, simpelste veranderingen. Ik ga je helpen.

In januari start ik mijn eerste programma, waarin ik de eerste dames mee wil nemen in een trial programma om de beste en gelukkigste mama ooit te worden. Want dat is mijn streven: zoveel mogelijk moeders die nog lang en gelukkig leven. Want geluk is een keuze. En mijn eerste keuze.

Liefs,
Esther