Ik doe mee!

Dec 28, 2019

Wat is het heerlijk om 2019 achter me te kunnen laten. Dit was een bewogen jaar waarin ontzettend veel gebeurd is en ik kan niet wachten om het nieuwe jaar in te gaan. Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe zin in het leven. Ik vond het heftig, 2019. Mijn relatie liep stuk, ik verhuisde naar mijn nieuwe woning en alle rompslomp daaromheen brak me en maakte me. Ik verloor en vond mezelf opnieuw en realiseer me met de dag meer wat ik wil en welke richting ik op wil gaan.

Ik ben mezelf meer en meer bewust van wat er mogelijk is in de wereld en hoe je je eigen geluk kunt sturen. Ik wil daar anderen ook mee helpen. Ik wil anderen ook doen beseffen wat ze voor kansen hebben en hoe je zelf alles in de hand hebt om er wat moois van te maken. Dus mijn besluit is genomen, ik doe het gewoon:

ik start 2020 met mijn eigen online programma.

Een jaar later dan ik had gehoopt maar niet minder enthousiast. Eerder enthousiaster dan ooit. Eind 2018 was ik ziek. Ik had in het ziekenhuis gelegen, mijn relatie stond op klappen en ik wilde zo graag maar het lukte me niet. Ik dacht vervolgens dat ik het maar moest laten gaan. Het was nog niet voor mij weggelegd. Ik had de kennis en ervaring nog niet. Ik had niet de mogelijkheden die anderen wel hadden. Ik had geen energie, mijn gezondheid werkte niet mee, ik had het druk, ik had smoesjes. Ik zat vol met smoesjes. Om maar niet de duik in het diepe te maken. Om maar niet te gaan voor wat ik zo graag wilde, maar wat me tegelijkertijd beangstigde. En me nog steeds beangstigd. Maar de angst wint het niet van wat ik echt wil: mijn eigen bedrijf waarin ik mensen verder help in het leven.

Ik geloof dat mijn visie op het leven, mijn levenservaring in die korte 26 jaar dat ik leef, genoeg is om een ander verder te helpen. Om een ander iets te bieden waarmee ze verder kunnen gaan.

En dus ga ik ervoor. En ik daag je uit: ben jij er ook klaar voor om ervoor te gaan? Ben jij er ook klaar voor om 2020 te rocken?! Hoe groot of hoe klein je doel ook is, ik wil je maar al te graag helpen. Dus we starten 2020 met ‘The Lucky Life Academy’. Een programma waarin ik je 6 weken lang meeneem in de weg van zelfontwikkeling. Ik geef je handvatten om de eerste stappen te maken om je doelen te behalen. We gaan elke week een nieuw thema behandelen. Denk daarbij aan thema’s als Angst, Dankbaarheid maar ook Eigenwaarde. Beginnen bij jezelf om een betere wereld te creëren voor jezelf en voor anderen.

Voor het geld hoef je het niet te laten: 6 weken lang begeleid ik je in de vorm van kennis delen via schrift, filmpjes en elke week een persoonlijke coachingssessie via Skype / Facetime om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Ik beloof je dat het de kleine 99 euro waard is. Wil je alvast laten weten dat je meedoet? Mail even een simpele “IK DOE MET JE MEE!” naar esther@sialifestyle.nl en ik hou je op de hoogte van de officiële lanceerdatum van mijn eerste, volle programma!