It’s my birthday!

Dec 10, 2018

Een jaar ouder, een jaar wijzer. Meer dan een jaar moeder van Elena. Een jaar dichterbij de 30 (laten we daar gelijk over ophouden) en een jaar meer kennis, geluk en liefde. Tering, wat zweverig. Okay, to put it bluntly, ik was altijd heel erg enthousiast over mijn eigen verjaardag. Vond het altijd een momentje en vond het ook altijd leuk om het te vieren. En nog steeds en dat doen we dit jaar ook dubbel en dwars. Ik vier mijn verjaardag namelijk in New York!

Supervet natuurlijk! Altijd al wilde ik een keer kerst vieren in New York. De sfeer, de grote warenhuizen, de grote kerstboom op Rockafeller. Doe mij die maar. Ja hoor, mij kun je wegdragen. I love Christmas.

Dus daar zijn we dan op dit moment. En volgende week vier ik het nog eens thuis, met familie en vrienden. Heerlijk. Het leven is een feestje, vind je ook niet?

En ja, om dan even cliché terug te kijken op vorig jaar was dit het jaar van:

  • Mijn inschrijving bij het KvK
  • Mijn eerste volle jaar als moeder
  • Ons eerste jaar als gezin van 3
  • Wisseling van baan
  • Helaas ook van ziekte
  • Een nieuw begin

Heel spannend allemaal. Heel leuk. Behalve dat ziek zijn dan. Dat is echt verschrikkelijk. Maarrr gefocust op wat wel goed is gegaan: er is al het een en ander veranderd en ik hoop dat ik volgend jaar nog veel meer mooie punten mag opschrijven. Ik hoop dat ik op mag schrijven:

  • Dat mijn gezin gelukkig is
  • Dat ik door ben gegaan en succesvol ben geworden in ondernemen
  • Dat ik vrouwen heb mogen helpen om te kiezen voor geluk
  • Dat ik gezond ben en fit

Dus, ik hoop dat je met me mee blijft lezen. Dat je er inspiratie uit kunt halen. Dat je er plezier uit haalt. En vooral: dat je het herkent en je misschien zelfs wel denkt: dat wil ik ook. Dan gaan we daar gewoon voor.
Liefs,

Esther