Het is zover. Het eerste tussenstation heb ik behaald. Mijn eerste opleiding tot gedragstrainer heb ik voltooid. Trots als een aap ben ik. Maar ook bewust. Dit is nog maar het begin. Dit maakt mij zo blij. Dit maakt mij gelukkig.

Is het makkelijk? Nou, nee. Is het alles waard? Nou, ja!

Het behalen van mijn Junior Partnership betekent dat ik mag werken met de EQFit methode. Wat dat inhoudt? Nou, even letterlijk gequote van EQFit zelf:

“Tijdens een EQfit-training worden m.b.v. fysieke oefeningen (gekoppeld aan jouw persoonlijk dagelijkse situaties) direct je huidige bewuste en onderbewuste gedragspatronen en overtuigingen waarneembaar. Samen met je EQfit-gedragstrainer ontdek je direct op welke wijze deze patronen en overtuigingen (negatieve) impact hebben op jouw leven. Vervolgens ontwikkel je, m.b.v. de coaching van je EQfit-gedragstrainer, nieuwe blijvende gedragspatronen en overtuigingen die je direct bewust kunt toepassen in toekomstige situaties. De EQfit-methode spreekt rechtstreeks het deel in je brein aan dat verantwoordelijk is voor de opbouw en afbraak van onderbewuste gedragspatronen. In je dagelijkse leven gaat alles wat je hebt geleerd dus uiteindelijk vanzelf, omdat het oude gedrag plaats heeft gemaakt voor het nieuwe!”

Is dat overdreven? Is dat ‘mooier gemaakt dan het is’?

Nee.

Ik heb zelf ook de trainingen ervaren. Dat heeft me op persoonlijk maar ook op zakelijk vlak veel opgeleverd. En nu kan ik een hele lange en uitgebreide uitleg geven over het waarom en hoe. Ik ben al overtuigd. Maar weet je wat? Contact me gewoon en dan mag je het zelf ervaren.

esther@eqfit.nl voor meer info!