Toen ik startte met mijn blog Sia Lifestyle, besloot ik dat daar een quote onder moest. Iets wat omving wat ik wilde delen. En dat was nogal wat toen. Ik schreef over reizen, mijn eigen gevoelens, wat ik meemaakte, beauty, alles. Door de jaren heen veranderde mijn focus met schrijven meerdere keren. Ik was zoekende naar een doelgroep. Zoekende naar waar ik blij van werd of waar ik gelukkig van werd.

Mijn slogan hoefde ik nooit te veranderen. Het werd mijn levensmotto en dat is het nog steeds. Tegenslag heb ik meer dan genoeg meegemaakt. Maar geluk kwam altijd terug. Ik koos voor geluksmomenten. Hoe klein ze ook waren op de slechtste dagen. Sommige dagen leken oneindig. Anderen vlogen voorbij.

Door te kiezen voor geluk, koos ik voor een leven waarin ik altijd vooruit ga. En omhoog. Waarin ik altijd op zoek ga naar verbetering en vreugde. Wie of wat mijn doelgroep ook is. Iedereen kan zich hiermee verbinden. Als ze maar willen. Als je het niet wilt, ook goed, dan weet je hoe je deze pagina weer moet sluiten. Als je het wel wilt, wees welkom.

Elke 3 maanden is de wereld weer compleet veranderd. Blijf dan nog maar eens bij jezelf. Elke 3 maanden moet je je weer compleet aanpassen aan wat er om je heen gebeurt. Als je dan zelf een stabiele factor bent, dan kun je dat makkelijker aan. Er wordt veel geƫist van je veerkracht. Er wordt veel verwacht van je zelfoplossend vermogen. Want hoewel we als mens de verbinding opzoeken en graag samen zijn en samen oplossingen zoeken, is de maatschappij er toch ook op ingericht dat we veel met onszelf bezig (moeten) zijn. De wereld verandert zo snel dat we soms geen tijd hebben ook nog bezig te zijn met de ander. Dus zul je zelf aan de bak moeten.

Gelukkig is er al zoveel kennis beschikbaar. Zoveel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En zoveel keuzes te maken.

Dus ook vandaag kies ik voor geluk.