Lief klein meisje,

Ik ben nu al zo trots op je en blij met je. Ik heb je nog niet ontmoet maar ik wil alles van je weten. Ik ben zo nieuwsgierig hoe je eruit gaat zien. Of je op mij lijkt, of op je vader. Ik ben benieuwd naar je karaktertje, naar wie je straks gaat zijn. Ik voel je nu in m’n buik. Ik heb je nooit meer dichterbij me dan nu en daar geniet ik zo van. Ik denk al na over alles wat ik je wil leren. Wat ik je wil meegeven maar ook waar ik je voor wil behoeden.

fullsizeoutput_132

Lief meisje, het leven zal niet altijd makkelijk zijn. Maar het is zo mooi. Het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was van je, kon ik alleen maar lachen. Huilen van het lachen omdat ik me zo gelukkig voelde. Zo snel al zou je bij ons zijn, ook al voelde dat tegelijkertijd nog zo ver weg. Nu ben ik alweer over de helft en ontmoeten we je over een paar maandjes. Je hebt nu al zoveel mensen om je heen die van je zullen houden. Die je zullen koesteren, niet om wat je al bent, maar om wat je nog gaat zijn. Wat dat dan ook moge zijn. Misschien word je, net als je vader, de beste tennisser van Zeeland. Misschien word je, net als je moeder, een van de slechtste (maar meest fanatieke!) tennissers van Zeeland. Misschien word je helemaal geen tennisser.

fullsizeoutput_131

Wat je ook wordt, ik zal altijd van je houden. Ik zal er altijd voor je zijn en ik zal er alles aan doen om jou te beschermen. Ik hoop dat ik genoeg geleerd heb in mijn leven om jou alles te kunnen geven wat je nodig hebt. En ik hoop dat ik blijf leren, mijn leven lang.

Tot snel mijn dochter.

Liefs,

Sia