Ik heb de stap gezet.

Ik ga ondernemen.

Ik vind het super eng. Super leuk. Super alles. Ik heb me gisteren ingeschreven bij de KvK en ik mag nu dus officieel gaan beginnen! En hoewel ik nog een hoop te doen heb voor ik mijn diensten aan kan bieden, ga ik alvast een aantal dingen aan je laten zien. Sowieso: elke dag een blog. Elke dag inspiratie, motivatie en geluk. Je kunt je aanmelden voor mijn mailinglijst waarbij je een mooi E-book ontvangt: klik hier om het in je mailbox te laten verschijnen!

EN: Je kunt NU al een gesprek met mij aan om samen te kijken wat jij nodig hebt. Wat is jouw droom? Wat is puur geluk voor jou? En hoe kan ik jou daarbij helpen? Je kunt NU een mail sturen, met de simpele vraag: Esther, ik kies voor geluk!, mail naar esther@sialifestyle.nl

Vanaf JANUARI 2019:

Ik ga jou een online programma aanbieden.

Een online programma om vrouwen zoals ikzelf te helpen. Want we zijn met zoveel! Allemaal vrouwen die struggelen met het hooghouden van ballen, liever de ballen wat lager houden en allemaal vrouwen die in een nieuwe wereld terecht zijn gekomen, namelijk de wereld van het moederschap EN de wereld van volwassen zijn. En allemaal hebben we 1 gezamenlijk doel: gelukkig zijn en blijven. Dat is het thema van mijn onderneming: ik wil vrouwen helpen gelukkig te worden. Mama’s, niet mama’s, jong, oud, ik help je! En het gaat heten: #HAPPINESSLIFE.

Want zijn we niet allemaal op zoek naar een gelukkig leven?

En struggelen we er niet allemaal mee?

Per 1 januari ga ik los! Dan lanceert mijn programma en is er ruimte voor de eerste vrouwen om mijn hulp te aanvaarden en gaan we er samen aan werken om gelukkig te zijn en te blijven. Ga ik je in 6 weken de juiste handvaten geven om je leven leuker te maken en om je te helpen jouw doelen te stellen en te realiseren.

Want geluk is voor iedereen anders.

Waar ik gelukkig word van een druk leven, kies jij misschien liever voor een rustig leven en heb je juist kalmte nodig. In het programma ga je zelf aan de slag met opdrachten. Staan er filmpjes klaar waarin ik je tips geef. Geef ik live trainingen en heb je elke week een persoonlijk gesprek met mij, waarin we je doelen bespreken en de stappen visualiseren om die doelen te behalen.

Is het iets voor jou?

Ja, als je jezelf wilt ontwikkelen.
Ja, als je op dit moment niet weet hoe al die andere vrouwen het doen.
Ja, als je wilt genieten van het leven.
Ja, als je doelen hebt maar nog niet de handvaten hebt om ze te behalen.
Ja, als je verder wilt komen in het leven.
Ja, als je het gevoel hebt dat je zoveel wilt, maar soms niet weet hoe, omdat er maar 24 uur in een dag zitten.
Ja, als je het moeilijk vind om balans te vinden tussen je gezin, jezelf en je werk.

Dus, ben jij erbij?

Ik heb hier zoveel zin in! Keep posted, je zult hier snel meer info over terug kunnen vinden!

Liefs,
Esther