Dit weekend was het weekend van Elena’s eerste verjaardag en we pakten redelijk groots uit!
We deden een fotoshoot inclusief taartsmashen, gaven een feestje met familie en vrienden en we waren OERTROTS. Ik klap bijna uit elkaar van trots en liefde!

Ik deel graag de foto’s, gewoon omdat ze zo mooi zijn en omdat ik het gewoon niet voor me kan houden, haha!
Het was een liefdevol weekend, alles in het teken van onze kleine meid. Ik genoot zo van haar en haar geweldig lieve karakter. Het feestje begon rond 13:00u en de hele dag heeft ze zich, ondanks het missen van haar tweede slaapje, als een Champ gedragen! Ze liet zich door iedereen oppakken, ze at mee van de taart (oeps), lachte om iedereen en je kon zien dat ze genoot van de aandacht. Haar supercadeau van ons: een mini roze Mercedes. Haha, ik moet er zelf nog om lachen hoe heerlijk decadent het eigenlijk is. Alles in het teken van ons kleine mormeltje, hoe heerlijk is dat. Ook de Cakesmash, de dag daarvoor, was geweldig! Ze zag er zo schattig uit en ondanks dat we haar keer op keer weer terug moesten zetten op haar plek, was ze ook daar superlief. Die avond hadden we ook nog de verjaardag van mijn moedertje, waar ze weer niet sliep maar wel als een voorbeeldig kindje heel schattig zat te zijn daar. Wat een geluk hebben we met haar!

Kijk snel mee verder naar de foto’s!

Die glimlach!

Samen met mama!

De whole family!

Nee, ze smashte hem niet echt, ze at er heel lief van, haha!

Een kaart met muziek, het leukste cadeau van heel de dag, ik zweer het. Als je niet weet wat je moet kopen voor de koter van je vriendin of zus: koop een kaart met herrie erin!

Zit ze hoor, onze madame!

Een ballenbak gekocht zodat we niet naar de McDonald’s hoeven…

Inclusief versierde stoel!

Hoop dat je het leuk vond om even met ons mee te kijken naar de eerste verjaardag van Elena. We hebben genoten!

Liefs,
Esther