Hoeraaaaa! Elena is jarig! Ons lief klein meisje is 1 jaar! Ik had het nooit gedacht, maar ik ben de meest emo-mom ever. Ik kan wel janken van geluk. En behalve een hele grote preach over hoe lief, leuk, knap en mooi ze is, wil ik vooral zeggen dat ik dit moment koester. Ik koester het moment dat mijn kleine meisje al een jaar bij ons is. Dat ze ons leven totaal veranderd heeft en zoveel vreugde en blijdschap heeft gebracht. Dat ik me geen leven meer zonder haar voor kan stellen. Ik had het niet verwacht, maar haar komst maakte dat ik een verborgen talent ontdekte: moeder zijn. Ik had een oersterk moedergevoel en ik ben in mijn leven nog nooit zo zeker geweest als van Elena en hoe ik het doe als moeder. En daar ben ik trots op als een pauw.

Waar ik ook erg trots op ben, is dat ik al 1 jaar borstvoeding geef! Met ups en downs, maar nog steeds krijgt Elena elke dag mijn mamamelk. Het is ons momentje in de ochtend en de avond, en hoewel ik gestopt ben met kolven, blijven deze momentjes ons nog gegund. Zolang dat lukt, blijf ik het zo doen, zo niet, heb ik wel mooi een jaar zelf kunnen voeden. Ik heb enorm veel productieproblemen gehad (te weinig productie), mede door mijn fulltime baan en daarom ben ik zo ontzettend trots dat ik dit heb behaald. Ik heb haar het beste van mezelf kunnen geven en heb daar alles voor gedaan wat mogelijk was.

Graag deel ik het eerste jaar van Elena in beelden, van mini baby’tje op mijn borst, tot dreumes die niet meer te stoppen is.