Podcasts

Listen to some happy thoughts!

Verantwoordelijkheid nemen

Verantwoordelijkheid nemen voor een situatie. Hoe zorg je dat je een wijze les maakt van een vervelende situatie en hoe zorg je dat je een situatie in eigen hand houdt?

Hollandse verjaardagen en gezelligheid

Hoe simpel maar heerlijk zijn onze blokjes kaas en koffie met taart op een verjaardag. Ik vertel je hoe het er bij ons aan toe gaat tijdens onze familie verjaardagen.

Jezelf op nummer 1 zetten

Het moederschap brengt veel verandering met zich mee en geeft je er een hoop taken en verplichtingen bij. En als je die allemaal hebt uitgevoerd, blijft er vaak weinig tijd over om nog tijd voor jezelf te maken. In deze podcast leg ik uit waarom jij op nummer 1 hoort en waarom je dan al die verplichtingen een stuk makkelijker maakt voor jezelf.

Luister niet naar adviezen! 😉 

Als je moeder wordt en niet alleen dan, maar eigenlijk altijd, in wat je ook doet of zegt, heeft iedereen een advies of een mening. Binnen het moederschap kan dit aardig overweldigend zijn. In deze podcast vertel ik je hoe ik dit ervaar en hoe ik hiermee omga.

Ik heb een grote mond.

Op mijn alleronhandigst vertel ik hier over hoe groot mijn mond is en hoe ik mijn mening uit. En hoe ik alles eruit flap. Net als in deze podcast. Dus.