Statusupdate: het gaat opeens niet zo goed met mij

Nov 23, 2018

Zit ze dan hoor, in haar ziekenhuisbed. En nog steeds bloggend. Want ik heb beloofd aan mezelf dat ik in de rest van 2018 elke dag een blog zou schrijven. Mislukt, want ik kreeg hem daar niet geüpdatet. Maar nu thuis lukt het toch. Ergens best relaxed om nu even afleiding te vinden in mijn passie. Okay, wellicht volg je me niet via Social Media en heb je het niet meegekregen: ik lig in het ziekenhuis na een weekend vol maagpijn en buikpijn en dat werd alsmaar erger. Na amper een oog dicht te hebben gedaan, heb ik zondagochtend vroeg de HAP gebeld. Ik belandde op de SEH met het vermoeden van een blindedarmontsteking.

Simpel, want dan opereren ze je, trekken ze je blinde darm eruit en je wordt normaal gezien weer beter. Na wat onderzoek bleek er wel iets ontstoken te zijn, maar niet mijn blinde darm. In plaats van een ‘simpele’ diagnose en behandeling, beland ik weer in een medische molen. En dat is balen. Ik was eindelijk op de goede weg, vertelde jullie ook over mijn keto ervaring en hoe goed een koolhydraatarm dieet me had afgeholpen van buikpijn en vermoeidheid.

Terug bij af ben ik weer en hoop ik dat ze me nu goed onderzoeken en erachter komen waar dit vandaan komt. Keep you posted!

Liefs,

Esther